Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes

Zilvervisjes bestrijden? Frits Jollie Ongediertebestrijding!Zilvervisjes, Ovenvisjes en Papiervisjes.
De drie hierboven genoemde beestjes zijn in een woord samen te vatten, namelijk: franjestaarten. De ene helft van de bevolking kent ze niet en de andere helft heeft er wellicht wel eens een of meerdere in zijn woning aangetroffen, maar weet dan in sommige gevallen niet wat het is.

Ze zijn alledrie moeilijk te onderscheiden van elkaar. Zo zijn ze allemaal overwegend grijs van kleur en bewegen ze op dezelfde manier. Allemaal kunnen ze niet tegen zonlicht en leven ze voornamelijk van koolhydraten. Deze vinden ze vaak in lijm, papier en stijfsel. Het kan daarom wel eens voorkomen dat er een boeken kaft wordt kaalgevreten of dat er gaten in de pagina’s of in posters zitten, waar sprake is van een plaag.

Zilvervisjes Bestrijden

Net als kakkerlakken kunnen deze franjestaarten zich makkelijk verspreiden. Het is daarom belangrijk dat u er zo snel mogelijk actie tegen onderneemt als u deze aantreft in uw woning. Nu kan het al wat helpen als u zoveel mogelijk de naden en kieren in uw huis dicht en het helpt als u zorgt voor een lage luchtvochtigheid in uw woning (< 50%).

Als dat niet afdoende is, of als u geen risico wilt nemen, neem dan contact op voor het uitvoeren van een bestrijding tegen deze franjestaarten. Zilvervisjes bestrijden kan al vanaf € 40,- zonder voorrijkosten.

Klik hier om direct contact op te nemen

Comments are closed