06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespennest onder dakpannen

Wespen zijn op zoek naar comfortabele plekken om te settelen en het is niet ongewoon dat ze daarbij een schuilplek onder de dakpannen zoeken. Daar staat u natuurlijk niet op de wachten. Enerzijds kunnen zij namelijk het huis aantasten en anderzijds heeft u zo sneller last van een wespenplaag in uw tuin. Het is daarom tijd om actie te ondernemen.

Wespennest onder dakpannen herkennen

Het herkennen van een wespennest onder dakpannen is niet de gemakkelijkste klus, maar er zijn een aantal tekenen die erop kunnen duiden. Als u rondom het huis al heel wat wespen bent tegengekomen dan is het slim om te kijken waar ze naartoe vliegen. Mogelijk ziet u de vliegers verdwijnen tussen de dakpannen. Een ander signaal is wanneer u op zolder zoemende en knagende geluiden hoort. Wellicht is het geluidsniveau niet erg hoog, maar het is toch de moeite om uw oren op scherp te zetten om meer uitsluitsel te krijgen over een mogelijk wespennest. Let op, als u niets hoort, maar toch wespen onder de dakpannen ziet vliegen dan kunt u nog steeds last hebben van een wespennest.

Wespennest onder dakpannen laten zitten

Men vraagt zich wel eens af of een wespennest onder de dakpannen gewoon kan blijven zitten. Waarom zou u een wespennest onder dakpannen weghalen, heeft u er eigenlijk wel last van? Jazeker! Wespen kunnen namelijk flinke schade aanrichten aan uw huis. Al tijdens de constructie van hun nest knagen ze flink aan hout en andere materialen. Mogelijk knagen ze zelfs een ingang naar de bovenverdieping toe, en wespen binnen in huis wilt u uiteraard voorkomen. Daarnaast is een wespennest in uw omgeving sowieso niet prettig. Voor u het weet probeert u van uw drankje in de tuin te genieten en heeft u ineens een hele zwerm om u heen.

Wespennest onder dakpannen zelf verwijderen

Wellicht probeert u graag zelf de wespen onder de dakpannen weg te halen. Zelf een wespennest onder de dakpannen bestrijden is mogelijk, maar zeker niet aan te raden. U moet er dan namelijk voor zorgen dat er écht geen resten overblijven, want anders maakt u de beesten kwaad en is het probleem nog steeds niet opgelost – Of soms zelfs erger. Bovendien loopt u de kans om aangevallen te worden door een zwerm. Dat is nooit fijn, maar al helemaal niet als u op een trap staat en niet direct kunt vluchten zonder valgevaar. We raden u daarom met klem aan om de hulp van een professional in te schakelen.

Wespennest onder dakpannen professioneel laten weghalen

Wanneer u kiest voor een professionele ongediertebestrijder dan weet u zeker dat de juiste aanpak gehanteerd wordt voor de bestrijding van het wespennest onder de dakpannen. Bij Jollie Ongediertebestrijding zijn we specialist op het gebied van wespennesten weghalen. En dat doen we ook nog eens middels een biologische opruimmethode, waarbij we de wespen zoveel mogelijk proberen te vangen zonder gif te gebruiken. Op die manier kunnen we de wespen een nieuwe bestemming geven, het zijn immers erg nuttige dieren voor de natuur. Weg met wespen onder dakpannen, zodat u weer veilig van de omgeving kunt genieten!

Kosten wespennest onder dakpannen in Gelderland

Mogelijk vraagt u zich af wat de kosten zijn voor het verwijderen van een wespennest onder uw dakpannen. Geen enkel wespennest is hetzelfde en dat maakt het lastig er een vast prijskaartje aan te hangen. Wel kunnen we u alvast een indicatie geven als u de situatie aan ons uitlegt. Bovendien geniet u bij Jollie Ongediertebestrijding van uitstekende service. We kunnen snel ter plaatse zijn en u krijgt garantie, al zal dat laatste in de meeste gevallen niet nodig zijn, want onze professionals zorgen ervoor dat het volledige wespennest onder de dakpannen verwijderd wordt.

Weg met dat wespennest, neem contact op met Jollie Ongediertebestrijding!

Wilt u van uw wespenplaag onder de dakpannen af? Snel actie ondernemen zodat u schade aan uw woning zoveel mogelijk kunt voorkomen? Neem dan nu contact met ons op, zodat we snel een afspraak in kunnen plannen. U kunt tevens bij ons terecht voor meer informatie of als u niet zeker weet waar het wespennest zich bevindt. Waar het wespennest ook zit, Jollie Ongediertebestrijding staat tot uw dienst!

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

 

N

KAD/EVM gecertificeerd

 

Neem direct contact op voor een bestrijding