06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespennest in plantenbak

Een wespennest in uw plantenbak is ronduit vervelend. De zoemers hangen niet alleen rond de plant, maar vliegen uw hele tuin door. Wie weet komen ze ook nog binnen in uw huis een kijkje nemen. En worden ze agressief? Dan kunnen ze stevige prikken uitdelen. We raden u aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Wespennest plantenbak herkennen

Ziet u meerdere wespen in uw tuin vliegen? Dat hoeft nog niet altijd te betekenen dat u last heeft van een wespennest. Volg de wespen een tijdje en kijk waar ze naartoe vliegen. Op die manier kunt u een wespennest herkennen, in de plantenbak, maar ook een wespennest in de compostbak, in (holle) bomen, onder uw overkapping of in de spouwmuur. Of wie weet zitten de wespen binnen in een plantenbak. U kunt er natuurlijk ook bij toeval achter komen op het moment dat u in de tuin aan het werk bent.

Wespennest in plantenbak zelf bestrijden

Mogelijk is uw eerste reactie na het ontdekken van een wespennest in de plantenbak dat u de beesten wil verdelgen. Op internet leest u trucs als verdrinking, kapotslaan en uitbranden. Geen goed idee, enerzijds is dit verboden bij de wet en anderzijds gaat uw plant in de plantenbak er op deze manier ook aan. Bovendien is de kans groot dat de wespen agressief worden en dat u een zwerm achter u aankrijgt. Verdelgt u niet alle wespen, dan is het probleem alsnog niet opgelost!

Wespennest planten biologisch laten opruimen

Wespen zijn nuttige beesten voor de natuur en daarom vinden we het bij Jollie Ongediertebestrijding belangrijk om te kiezen voor een biologische opruimmethode. Dat betekent dat we het nest met bewoners op een veilige manier vangen en uitzetten op een plek in de natuur waar mensen er geen last van hebben. Heeft u echter zelf geen hinder van het wespennest in de plantenbak? Dan kunt u er optioneel voor kiezen om het nest met rust te laten, omdat de beesten binnen een jaar het nest verlaten.

Wespennest plantenbak bestrijden kosten

Natuurlijk zit u niet te wachten op een stekende rekening, u kunt uw geld immers wel op leukere manieren besteden dan voor de bestrijding van een wespennest. Bij Jollie Ongediertebestrijding streven we ernaar om de kosten voor wespennest bestrijding zo laag mogelijk te houden. We kunnen u alvast een kostenindicatie geven op basis van uw situatieschets. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

In Gelderland wespen plantenbak verwijderen

We zijn gevestigd in Bennekom en zijn voornamelijk actief in de omgeving Gelderland. Door slimme logistieke planning zijn we altijd snel ter plaatse. Bovendien hanteren we in deze provincie geen voorrijkosten. Daarnaast geniet u van 100% garantie. Mochten er onverhoopt wespen uit het nest zijn achtergebleven – wat we vrijwel nooit zien gebeuren – dan komen we uiteraard opnieuw bij u langs.

Neem contact op met Jollie Ongediertebestrijding!

Als u weer zorgeloos wilt genieten in uw eigen tuin en uw kinderen in een ongevaarlijke situatie buiten wilt laten spelen, dan zorgt u er bij voorkeur voor dat het wespennest zo snel mogelijk opgeruimd wordt. Of dat nu gaat om een wespennest buiten in de plantenbak, binnen in een pot met plant, maar ook als u geen idee heeft waar het wespennest zich bevindt. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

N

KAD/EVM gecertificeerd

Neem direct contact op voor een bestrijding