06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespennest in huis

Brrr, krijgt u ook direct de kriebels als u aan een wespennest in huis denkt? Geelzwarte vliegers die niet alleen een steekgevaar vormen, maar ook nog eens uw huis kunnen aantasten? Uiteraard bent u het wespennest in huis en al die zoemende vliegers liever kwijt dan rijk. Jollie Ongediertebestrijding is uw professionele bestrijder van wespen in huis!

Wespennest in huis herkennen

Hoe herkent u een wespennest in huis? Vaak pas op het moment dat het al aan de late kant is. Wist u dat wespennesten uit wel duizenden exemplaren kunnen bestaan? Die wilt u dus absoluut niet boos maken en op u af krijgen.

De kans dat u bij toeval een wespennest in huis ontdekt is niet zo groot, aangezien de wespen deze vaak op een beschutte plek vormen. Helaas is het eerste teken dan ook vaak een wesp in huis tegenkomen. Eén wesp in huis aantreffen wil uiteraard nog niet meteen zeggen dat u last hebt van een nest, maar wanneer u er meerdere tegen komt (zeker in dezelfde ruimte) dan is de kans groot dat er zich ergens een wespennest bevindt. Optioneel zou u ze in de gaten kunnen houden om hun vliegroute te ontdekken. Mogelijk spoort u zo de locatie van het wespennest op.

Wespen in gang, keuken of woonkamer

Ontdekt u de wespen in de ruimte die aansluit op de buitendeur en heeft u die deur geregeld open staan? Dan kan het ook zo zijn dat het wespennest zich buiten bevindt. Ook daar is het belangrijk om het wespennest te bestrijden. Het zijn immers gevaarlijke dieren waarvan de steken absoluut geen pretje zijn!

Wespen op zolder of in spouwmuur

Wanneer u wespen op zolder aantreft dan kan het ook zo zijn dat de wespen uw woning terroriseren vanuit een buiteningang. Zij zoeken bijvoorbeeld naar gaatjes tussen de dakpannen en kruipen daar naar binnen. Hierbij is het zelfs mogelijk dat ze zich een weg naar binnen banen en een wespennest produceren op uw zolder. Dit geldt tevens voor de spouwmuur, waar de wespen mogelijk via de buitenmuur in terecht komen en zich vervolgens een weg naar binnen weten te banen. Hoe groter het nest wordt en hoe minder ruimte zij dan hebben, hoe sneller ze uw woning zullen aantasten om het nest uit te kunnen breiden.

Zelf wespennest in huis verwijderen

De kans dat u het wespennest in huis daadwerkelijk weet te vinden is dus niet zo groot. Maar wat als u hem wel heeft ontdekt, wat doet u dan? Zelf het wespennest in huis bestrijden? Dat is zeker niet aan te raden. Er is namelijk een grote kans dat u resten achterlaat, waardoor het probleem nog steeds niet opgelost is. Erger nog, die wespen worden alleen maar kwaad als ze gestoord worden. Voor u het weet bent u in uw eigen huis op de vlucht voor deze stekers en kunt u daarna niet meer uw eigen woonruimtes veilig betreden.

Professioneel wespennest in huis laten bestrijden

Wij raden u aan om bij het vermoeden van een wespennest in huis direct contact op te nemen met een professionele ongediertebestrijder. Bij Jollie Ongediertebestrijding staan we graag voor u klaar. We sporen de precieze locatie van het nest op en zorgen dat we een effectieve aanpak hanteren. Zo kunt u weer veilig uw huis betreden. Daarnaast raden we u aan om tot die tijd beschermende kleding aan te trekken, bij voorkeur in een vale of gele kleur. Deze tinten maakt de wespen het minst agressief, wat de kans op steken verkleint.

Biologische opruimmethode van wespen in huis

Wat we graag willen benadrukken is dat we bij Jollie Ongediertebestrijding op een duurzame manier te werk gaan. Wespen zijn absoluut geen pretje in huis, maar ze zijn wel waardevol voor de natuur. Daarom hanteren we een aanpak waarbij we de wespen zoveel mogelijk vangen en een nieuw plekje geven. Zo kunnen ze zinvol blijven voor de natuur zonder dat mensen er in huis last van hebben. Win-winsituatie!

Kosten Wespennest in huis Gelderland

De prijs voor bestrijding van een wespennest in huis is afhankelijk van de precieze situatie. Wanneer u deze aan ons voorlegt kunnen we alvast een indicatie geven. We zijn voornamelijk actief in omgeving Gelderland en kunnen middels slimme logistieke planning ervoor zorgen dat we snel ter plaatse zijn. Dat ook nog eens zonder voorrijkosten in deze plaatsen. Daarnaast geniet u van garantie, al zal de bestrijding normaal gezien direct effectief zijn. We doen er immers alles aan om te zorgen dat het wespennest en de wespen volledig verwijderd zijn.

Neem contact op met Jollie Ongediertebestrijding

Dus, vermoedt u dat u een wespennest in huis heeft of ziet u wespen in een van de binnenruimtes maar heeft u geen idee waar het nest zich bevindt? Neem dan snel contact met ons op. Ook als u vrijblijvende vragen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht. Hoe dan ook, zorg dat u de situatie aanpakt, want wespen in huis zijn gevaarlijk voor uzelf, uw naasten en voor de conditie van uw huis.

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

N

KAD/EVM gecertificeerd

Neem direct contact op voor een bestrijding