06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespennest in de tuin

Een wespennest in de tuin is allesbehalve prettig. Zit u net van uw drankje te genieten, zoemen de geelzwarte vliegers rond uw tuintafel. Om nog maar niet te spreken over de onveiligheid, aangezien wespen flink kunnen steken als ze zich bedreigd voelen. Wat te doen bij een wespennest in de tuin? Onderneem zo snel mogelijk actie!

Wespennest in tuin herkennen

Wanneer u enkele wespen in uw tuin ziet vliegen hoeft dat nog niet per definitie te duiden op een wespennest in de tuin. U kunt de beesten het beste een tijdje volgen om te zien waar ze naartoe vliegen, op die manier kunt u de locatie van het nest mogelijk achterhalen. Wespen in de tuin kunnen hun nest op tal van plekken installeren, zoals in een holle boom, in een struik of boom, hangend aan de dakrand van uw huis of overkapping en zelfs in de grond.

Wespennest tuin zelf bestrijden

Zoemen er wespen rond uw zitplek in de tuin, ga dan niet in het wilde weg om u heen slaan. Dat vergroot de kans dat ze steken. Mogelijk heeft u gelezen over manieren om zelf het wespennest in de tuin te verdelgen, bijvoorbeeld door gif, het dichtgooien of ingraven van het nest, kapot slaan, verbranding, et cetera.

Het is belangrijk om te weten dat wespen zich vrijwel altijd een weg naar buiten weten te banen bij opsluiting. Hiermee maakt u de vliegers alleen maar kwaad, terwijl het probleem niet opgelost is. Bovendien is de kans groot dat u bij het zelf verdelgen van wespen in de tuin niet alle wespen meeneemt. Voor u het weet bent u op de vlucht in uw eigen tuin. Uitbranden kan er bovendien voor zorgen dat (een deel van) uw tuin in brand vliegt. Dit is zelfs bij wet verboden, u kunt er een boete voor krijgen. Zelf een wespennest in de tuin bestrijden is daarom in geen geval een goed idee.

Kies voor een professionele en biologische opruimmethode

Aangezien wespen nuttige beesten zijn voor de natuur, kiezen we er bij Jollie Ongediertebestrijding voor om het wespennest in de tuin op een diervriendelijke manier op te ruimen. Dat wil zeggen dat we het wespennest met bewoners verplaatsen naar een andere plek in de natuur waar mensen er geen last van hebben. Mocht u overigens geen hinder hebben van de wespen, dan kan er ook voor gekozen worden om het nest te laten zitten. Binnen een jaar verlaten de wespen namelijk het nest.

Wespennest tuin bestrijden kosten

Uiteraard staat u niet te wachten op torenhoge kosten voor het bestrijden van het wespennest in de tuin. Bij Jollie Ongediertebestrijding proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden en baseren we de prijs op basis van de situatie. Wilt u een prijsindicatie ontvangen op basis van uw situatieschets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In Gelderland wespennest tuin verwijderen

Jollie Ongediertebestrijding is gevestigd in Bennekom en we werken voornamelijk in de regio Gelderland. In deze provincie hanteren we geen voorrijkosten. Door slimme logistieke planning kunnen we snel ter plaatse zijn. Zo roepen we het wespenprobleem in de tuin snel een halt toe.

Schakel Jollie Ongediertebestrijding in!

Wilt u weer veilig in uw tuin zitten en ongestoord genieten van een hapje en een drankje? Uw kinderen onbezorgd laten spelen zonder vrees dat ze gestoken worden? Neem dan zo snel mogelijk contact op voor de bestrijding van het wespennest in de tuin. Ook wanneer u geen idee heeft waar het wespennest zich bevindt, of wanneer u de wespen vanuit de tuin de spouwmuur in ziet vliegen of onder de dakpannen ziet verdwijnen, kunt u razendsnel bij ons terecht. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

N

KAD/EVM gecertificeerd

Neem direct contact op voor een bestrijding