Wespennest verwijderen

Heeft u last van een wespennest? Zeker als het wespennest dichtbij of zelfs in huis zit, kan dit behoorlijk lastig zijn. Naarmate de zomer vordert worden de wespen steeds agressiever en wordt het wespennest groter. Een wesp is agressiever dan een bij of hommel en zal sneller steken. Ook verliest hij zijn angel niet waardoor hij meerdere malen achtereenvolgens kan steken. Als het nest in uw huis zit is er zelfs nog een grote kans dat naarmate het kouder wordt steeds meer wespen een weg naar binnen zoeken en zo ‘gezellig’ bij u in de vensterbank komen te liggen.

Direct contact opnemen voor bestrijding
Wespennest verwijderen? Jollie Ongedierte bestijding!Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, zo ruimen ze bijvoorbeeld dode insecten op. Maar voor ons als mens zijn dit hinderlijke insecten. Bij voorkeur kiezen ze een holle ruimte om in te nestelen. Maar ook zie je een wespennest wel eens aan een tak van een boom of struik. Als het nest in de spouwmuur, holle boom of onder de dakpannen zit, komt het vaak voor dat mensen dit niet snel doorhebben. Vaak als het pas echt druk begint te worden in het nest en het is mooi weer, kunt u de wespen in en uit zien vliegen. Vaak langs 1 dezelfde plek, soms bij een groter nest kunnen dit er meer zijn.

In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar!
Bel : 06 5343 5869

Wespennest bestrijden of verwijderen

Wilt u een wespennest verwijderen? Zijn het geen bijen? (Zie ook de ‘bijen’ onderaan de pagina voor de verschillen).

Wat u zeker niet moet doen is het gat dichtstoppen waar de wespen het nest uitvliegen.Dan gaan ze namelijk een andere weg zoeken en kan het wel eens gebeuren dat ze naar binnen komen. Het wespennest verwijderen wordt dan heel moeilijk, wellicht onmogelijk en uw probleem wordt hierdoor alleen maar groter. Daarom raad ik het u af om er zelf iets aan te doen.

Laat dit bij voorkeur over aan een vakkundig, gediplomeerd bestrijder. Een wespennest verwijderen kunnen wij al voor u verwijderen vanaf € 35,–, afhankelijk van de plaats waarin u woont. Als het mogelijk is verwijder ik het wespennest het liefst op een milieuvriendelijke manier. Dat wil zeggen dat ik het nest in zijn geheel weghaal en ergens op een onbewoond gedeelte, bijvoorbeeld in het bos, weer vrij laat. Zo hoeft er geen vergif aan te pas te komen.

Een wespennest verwijderen kan al vanaf 35,- . Wacht niet te lang met het ondernemen van actie tegen een wespennest.
In geval van spoed is Jollie Ongediertebestrijding binnen 24 uur beschikbaar!

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken met Jollie Ongedierte Bestrijding!

Klik hier om direct contact op te nemen

Comments are closed