06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespennest verwijderen

Heeft u met regelmaat wespen in huis? Ziet u wespen in een opening in –en uit vliegen? Dan is de kans groot dat er zich ergens in uw omgeving een wespennest bevindt. Geen pretje, want wespen zijn agressieve stekers. Het verwijderen van een wespennest is daarom geen klus die u zonder risico uit kunt voeren. Jollie Ongediertebestrijding staat graag voor u klaar om het wespennest op een professionele en biologische manier te verwijderen.

Zelf een wespennest bestrijden?

Op internet vindt u tal van stappenplannen voor het zelf verwijderen van een wespennest, waaronder het verdrinken, verbranden, uitroken, vergiftigen of zelfs het kapot slaan van zo’n nest. Geen goed idee, zo kunnen we u garanderen bij Jollie Ongediertebestrijding. De kans is namelijk groot dat er wespen ontsnappen, die u vervolgens steken of blijven achtervolgen. Bovendien zijn deze methodes niet erg diervriendelijk.

Wespennest laten verwijderen door professional

We raden u aan om bij wespenoverlast of het ontdekken van een wespennest zo snel mogelijk contact op te nemen met een ongediertebestrijdingsdienst. Ga niet vooraf zelf aan de slag met het wespennest verdelgen of het dichtstoppen van vliegopeningen, maar vraag een gediplomeerd bestrijder om hulp.

Wespennest verwijderen Gelderland

Jollie Ongediertebestrijding staat graag tot uw dienst. Wij zijn gevestigd in Bennekom en werken in heel de regio Gelderland. We zorgen dat we snel bij u langs kunnen komen, omdat we maar al te goed begrijpen dat u zo snel mogelijk verlost wilt zijn van de geelzwarte plaagdiertjes. Omdat we als klein bedrijf binnen een vaste regio werken, kunnen we niet alleen snelheid bieden, maar ook een scherp tarief hanteren.

Jollie kiest voor biologische bestrijding van wespennesten

Bij Jollie staat ongediertebestrijding voorop, maar dat proberen we altijd zo goed mogelijk te doen met respect voor de natuur. Indien mogelijk kiezen we daarom voor biologische wespenbestrijding. Dat betekent wespennesten verwijderen zonder dat er gif aan te pas komt. Een methode waarbij we de wespen niet daadwerkelijk hoeven te doden, maar waarbij we het wespennest zelfs een nieuwe bestemming kunnen geven!

Het voordeel van biologische wespenbestrijding

De keuze voor biologische wespenverwijdering waar mogelijk vinden we belangrijk, want hoewel wespen in en rond huis erg vervelend zijn, zijn het ook beesten die erg nuttig zijn in de natuur. Ze zorgen voor bestrijding van insecten als vliegen en muggen en ruimen ook overblijfselen op, waardoor de verspreiding van ziektes wordt verkleind. Tevens zorgen wespen voor bestuiving van planten. Door onze methode bent u van de wespenplaag af en kunnen de wespen hun leven blijven leiden.

Laat voordelig en snel uw wespennest verwijderen

Jollie Ongediertebestrijding staat graag voor u klaar bij het verwijderen van wespennesten op verschillende plekken in en om het huis. De volgende plekken komen vaak voor:

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

 

N

KAD/EVM gecertificeerd

 

Neem direct contact op voor een bestrijding