06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Wespen bestrijden

Heeft u last van wespen en bent u op zoek naar een effectieve manier van wespen bestrijding? Helaas is het in veel gevallen lastig om dat zelf te doen, enerzijds omdat het agressieve beesten zijn en anderzijds omdat er vaak veel meer wespen aanwezig zijn dan u in eerste instantie dacht. Is er een wespennest in uw huis of tuin aanwezig? Dan kan het zomaar zijn dat daar 5000 wespen inzitten!

Zelf wespen verdelgen

Hoe pakt u het aan als u zelf wespen wilt bestrijden? Mogelijk heeft u al gelezen over stappenplannen voor het uitbranden, verdrinken of kapotslaan van de kern: het wespennest. Met zo’n grote populatie aan agressieve stekers kunt u zich echter voorstellen dat dat geen goed idee is. Voor u het weet heeft u een zwerm achter u aan. Pakt u de wespen verdelging niet goed aan, dan is het wespenprobleem alsnog niet opgelost.

Daarnaast zijn er tal van sprays op de markt, alsook (elektrische) vliegenmeppers. Daarmee kunt u uiteraard een of meerdere wespen bestrijden, maar ook hier geldt dat u het probleem niet oplost als er een heel nest met wespen aanwezig is. Wij raden u aan om contact op te nemen met een professionele wespenbestrijder. Die kan het wespennest opsporen en op een diervriendelijke manier verwijderen.

(Tijdelijk) wespen op afstand houden

Bij Jollie Ongediertebestrijding zijn we specialist op het gebied van wespen bestrijding. Wanneer u met ons contact opneemt zorgen we er altijd voor dat we snel ter plaatse zijn. Wilt u tot die tijd in uw tuin genieten van een heerlijk hapje en drankje, zonder last te hebben van de wespen die op uw versnaperingen afkomen? Dan kunt u een kommetje met ammoniak of gemalen koffie op tafel plaatsen. Wespen houden niet van deze geur en zo houdt u ze dus op afstand.

Overweegt u een wespenval te maken, bijvoorbeeld van een plastic fles die u doormidden knipt en waarbij u de hals in de fles plaatst en daar ranja in doet om de wespen in de val te lokken? Dit raden we absoluut af, omdat de wespen er super agressief van worden en het een ondiervriendelijke manier is van bestrijding. Daarnaast – ook niet onbelangrijk – is wespen doden, vastzetten of verwonden strafbaar.

Biologische bestrijding van wespen

Wespen zijn nuttige dieren voor de natuur. Ze ruimen overblijfselen van insecten op en voorkomen daarmee verspreiding van ziektes. Verder zorgen ze voor de bestuiving van planten. Dat neemt natuurlijk niet weg dat een wespennest in uw omgeving goed is. Integendeel zelfs, het is gevaarlijk en daarom dient het nest bestreden te worden.

Bij Jollie Ongediertebestrijding kiezen we voor biologische bestrijding van wespen. Dat wil zeggen dat we het wespennest en bewoners weghalen en verplaatsen naar een plek in de natuur waar mensen er geen last van hebben. Zo kunnen de beestjes hun functie voortzetten en bent u van uw wespenplaag af.

Wespen bestrijden Gelderland

Jollie Ongediertebestrijding is gevestigd in Bennekom en we zijn voornamelijk actief in de regio Gelderland. Naast een efficiënte logistieke planning vinden we het belangrijk dat we u scherpe tarieven kunnen aanbieden. Die wespenplaag op zich is immers al vervelend genoeg en we kunnen ons voorstellen dat u voor de bestrijding liever niet onnodige kosten maakt. U wilt echter wel dat het goed gebeurt, zodat u van het wespenprobleem verlost bent. We bieden dan ook 100% garantie. De exacte kosten van wespenbestrijding zijn afhankelijk van de situatie. Neem contact met ons op om alvast een indicatie te krijgen op basis van uw situatieschets.

Professionele wespenbestrijding bij Jollie Ongediertebestrijding

Hoe weet u of u last heeft van enkele wespen die toevallig langs vliegen, of dat u te maken heeft met een wespennest? Vaak ziet u bij een nest meerdere wespen in de tuin. Volg ze een tijdje en kijk waar ze naartoe vliegen. Ziet u er bijvoorbeeld meerdere de spouwmuur invliegen, dan kan zich daar een wespennest bevinden. Andere favoriete plekjes van de wesp zijn onder meer op zolder, onder dakpannen, in bomen, onder planten en zelfs in de grond.

Waar het wespennest zich ook bevindt, het verwijderen van het wespenenst kunt u aan ons overlaten. U hoeft gelukkig niet per se zelf op zoek naar het wespennest, want bij Jollie Ongediertebestrijding sporen we het razendsnel voor u op. Daarna gaan we dus aan de slag met de professionele en biologische bestrijding, zodat u voortaan weer vol rust geniet in eigen huis en tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

N

V.a. €55,- incl. BTW & extra kosten

N

Incl. Garantie

 

N

KAD/EVM gecertificeerd

 

Neem direct contact op voor een bestrijding