06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Vlooien bestrijden

Steeds vaker zien we dat vlooien resistentie vertonen voor producten die voor particulieren verkrijgbaar zijn. Zowel voor middelen die op het huisdier toegepast worden als de spuitbussen in de winkels. Een professionele bestrijding is vaak de enige uitweg om van de vlooien af te komen.

Een vlooienplaag kan erg hardnekkig zijn. En komt vaak voor in ruimtes die enige tijd niet zijn betreden.

Voordat er een bestrijding uit kan worden gevoerd dient u de volgende punten te doorlopen:

  • Geen losse voorwerpen op vloer
  • Goed stofzuigen
  • Zorg dat uw huisdier bescherm is tegen vlooien
  • Stoffen zoals beddengoed kunt u wassen op 60 graden

Om vlooien te bestrijden gebruiken wij een vloeistof die wordt aangebracht in de naden en kieren, tapijten, vloerbedekking en onbelopen gedeeltes zoals onder de banken en kasten.
Wij willen u vragen er zorg voor te dragen dat er geen losse voorwerpen op de vloer aanwezig staan wanneer wij de vlooienbestrijding uit komen voeren. En om vooraf goed te stofzuigen om de eitjes van de vlooien zoveel als mogelijk op te zuigen. Dit zal ervoor zorgen dat na de bestrijding de vlooienplaag zo snel mogelijk zal zijn verholpen. Denk er goed om dat u de stofzuigerzak in de container deponeert om verspreiding te voorkomen.

Tijdens de bestrijding mogen er geen mensen of huisdieren aanwezig zijn. Na de vlooienbestrijding dienen de ruimtes minimaal 2 uur grondig te ventileren voordat deze weer toegankelijk zijn.

Wenst u meer informatie over het bestrijden van vlooien, of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met Jollie Ongedierte.

 

 

Neem direct contact op voor een bestrijding