06 - 53 43 58 69 info@jollieongedierte.nl

Ratten bestrijden

Heeft u ( vermoedelijk ) last van ratten? Wees er snel bij voor het escaleert. Maak een afspraak met Jollie Ongedierte. Wij kunnen zowel uw huis als tuin controleren op de aanwezigheid van ratten.

Bij overlast van ratten bent u bij Jollie ongedierte aan het juiste adres. Door de jarenlange samenwerking met gemeente Wageningen hebben wij veel ervaring met het bestrijden van de bruine ratten ( rioolratten ).

In overleg met de klant maken wij hierbij gebruik van mechanische vallen ( rattenklem en/of vangkooi ) of rattengif. Indien dit wij met vergif voor knaagdieren werken houden wij ons aan de regels van de overheid. En werken we op een dergelijke wijze dat het ons milieu minimaal belast.

Het bestrijden van ratten kan gevaren met zich meebrengen. Kies daarom voor een professionele aanpak. Waarbij er niet alleen gekeken wordt naar oplossing voor de overlast, maar ook naar de oorzaak van de rattenplaag. Want alleen dan kunnen toekomstige plagen vermeden worden.

Wenst u meer informatie over het bestrijden, weren en/of voorkomen van een rattenplaag? Of u wilt een afspraak te maken? Neem dan contact met ons op:

Neem direct contact op voor een bestrijding