Muizen bestrijden

Muizen

Muizen bestrijden? Frits Jollie Ongediertebestrijding!‘Een muisje, dat is toch niet zo erg?’ Nou, één misschien niet, maar als er tegen die ene geen actie wordt ondernomen worden het er vanzelf meer. En vergis u zich niet, muizen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Soms maken ze’s nachts zo’n lawaai tussen de plafonds boven een slaapkamer, dat mensen er echt wakker van liggen!
Muizen kunnen ook doodgaan, en dat dat brengt een stank met zich mee, die is niet is te harden! Dus wat kunt u doen? Zorgen dat er geen muis naar binnen kan, dan hoeft hij ook niet bestreden te worden.

Maak u huis ‘muisdicht’: Zoek alle openingen op ter grootte van een balpen of groter, en maak deze dicht. Let er wel op dat de muren nog wel kunnen ventileren. Zorg er ook voor dat evt. begroeiing tegen het huis niet tot het dak reikt. Vindt u dit moeilijk of bent u bang dat u wat over het hoofd zult zien? Neem dan contact met Jollie Ongediertebestrijding op, want wij doen het graag voor u.

Muizen bestrijden

Als er al muizen in huis zijn, kunt u het beste wachten met de wering tot deze muizenplaag is bestreden. Muizen bestrijden is een klus voor een gediplomeerd bestrijder.
Het kan het bijvoorbeeld voorkomen dat als een bestrijding niet juist wordt uitgevoerd of niet volledig wordt afgerond dat de muizen resistent worden voor het vergif. Dan wordt het heel lastig om ze nog te bestrijden.

Bent u toch van plan om het probleem zelf aan te pakken neem dan even vrijblijvend contact op met Jollie Ongedierte Bestrijding voor de nodige tips en adviezen zodat het wellicht toch nog een succesvolle bestrijding wordt. Wilt u de muizen professioneel laten bestrijden, vraag dan naar de scherpe prijzen waarvoor de klus geklaard kan worden.
Wat dacht u van € 40,-?

Klik hier om direct contact op te nemen

Comments are closed