Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden? Frits Jollie Ongediertebestrijding!

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken, maar de meest voorkomende is de Duitse kakkerlak. Kakkerlakken staan bekend als vieze insecten omdat zij veel ziektekiemen bij zich dragen en deze ziektekiemen kunnen zij makkelijk verspreiden. Dus als ze over ons voedsel lopen of uitwerpselen achterlaten, dan kunnen we daar ziek van worden.

Het is daarom belangrijk, dat u, als u deze kakkerlakken in uw woning aantreft, uw etenswaren goed afdekt en snel actie onderneemt om deze te bestrijden!

De Duitse kakkerlakken kunnen zich makkelijk verspreiden, dus voor u het weet, zitten ze overal. Er zijn spuitbussen te koop, waarmee u uw naden en kieren in huis kunt behandelen. Alleen hebben deze middelen vaak geen lange werking en keert het probleem weer terug.

Kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlakkenplaag is voor een gediplomeerd bestrijder goed te bestrijden.Wilt u het goed laten aanpakken, neem dan contact op met Jollie Ongedierte Bestrijding.  De bestrijding kan op twee manieren.
– de spuitmethode, waarbij alle naden en kieren in de woning behandeld worden met een insecticide.
– de gel-methode waarbij er op verschillende plekken in de naden en kieren een gel-druppel wordt geplaatst. Deze laatste methode is het handigst,dit vergt voor u minder voorbereiding en u kunt er gewoon bij blijven als deze bestrijding wordt uitgevoerd. De gel is namelijk ongevaarlijk voor ons en voor evt. huisdieren.

Vragen?
Laat vandaag nog uw kakkerlakken bestrijden. Bel voor meer info of om een afspraak te maken met Jollie Ongedierte Bestrijding!

Klik hier om direct contact op te nemen

Comments are closed